Psykoterapeut Helle Wriedt

Terapi hos mig


Terapi hos mig

Samtalen er kernen i terapien, og derfor lægger jeg meget vægt på at få etableret en god og tryg relation. Jeg tager udgangspunkt i, at det enkelte menneske kun kan forstås ud fra sin egen oplevelse af sig selv. Det er altså kun dig, som ved, hvordan det opleves at være dig. Men ved at skabe et tillidsfuldt og nærværende rum kan vi sammen gå på opdagelse og udforske de steder, som trænger til at blive kigget på med kærlige øjne. 

Jeg ved, hvad det vil sige – at være i en livskrise – og er i stand til at forstå og være nærværende og samtidig på en professionel måde guide dig igennem en svær periode.

Der kan være mange grunde til at starte i terapi: man kan sidde fast i uhensigtsmæssige mønstre, være deprimeret, føle angst, være stresset eller kæmpe med dårligt selvværd. I samtalerne får du forståelse og indsigt i egne reaktionsmønstre i forhold til dig selv og dine relationer til andre.

Gennem samtalen hjælper jeg dig til at få øje på, hvordan du begrænser og kritiserer dig selv, og du bliver opmærksom på, hvordan stress, angst, mindreværd og depression opstår.

Når det er tydeligt, hvordan du behandler dig selv, er det muligt at ændre måden, du er på – både over for dig selv og i forhold til din omverden. Udover at løse konkrete problemer giver individuel terapi dig en mulighed for at undersøge, hvem du egentlig er, og hvilke ressourcer, du har til rådighed.